IGLOO COVER PRIMO VIAGGIO SL


ЦЕНА 138лв.

Igloo_collettoAperto

Зимата ... какъв кошмар, когато имате малко бебе!
Трябва да го покрие и да не му позволи да хване настинка тогава, когато излизате от дома си, просто разходка в магазин или когато машината се загрява, трябва, да не се събличам му се поти. Peg Perego винаги слушане на нуждите на майките, създадени Igloo Cover, топлина saccopiuma съвместим с Primo Viaggio столче за кола SL на.
Моята оригинала има своите предимства! Топла, лека и мека с Igloo Cover вече нямате нужда да се облича бебето си прекалено, за да го предпази от студа. Меката подложка Igloo Cover е направена Thermore® Ecodown®: предпазва от студ запазване на вътрешната топлина и дава приятно усещане за мекота. Външният тапицерията е водоотблъскваща, за да се справят drizzly дни без стрес.

Като мека корица
Igloo Cover навежда като капак над бебето, когато то лежи на седалката на колата. Еластичните примките позволяват saccopiuma стабилна съединител, предотвратяване на бебето е открит. Практиката на цип позволява да се отвори или напълно затваряне на saccopiuma да регулират топлината на бебето.
В студените изходи, горната част на пълнежа помага за защита от течения.

От студено до горещо, без заболявания
Igloo Cover се монтира лесно столчето за кола Primo Travel SL Peg Perego. Това е лесно да се предпази от студа, когато трябва постоянно да отиде нагоре и надолу колата с бебето, или влизането и излизането от магазини, музеи, обществени места ...
Тестван в теста за детски седалки катастрофа. Използването на спален чувал Igloo Cover не пречи на безопасността.