ISOFIX BASE 0+1 K


ЦЕНА 248лв.

Група 0+ 1 за деца от 0 до 18 кг.(от 0 до 4 години) 

При повечето инциденти с деца, се забелязва, че столчето за кола е било лошо поставено. Правилното използване на столчето за кола може да бъде усложнено от разсейване на родителя, небрежност или заради бързане, както и заради сложните системи за закачане на столчето.

ISOFIX SYSTEM решава тези проблеми, като осигурява безопасна връзка между седалката на колата и столчето за кола без да се използват коланите на автомобила. По този начин процедурата по инсталацията се опростява.

isofixsystem

 

Системата Viaggio ISOFIX  със  столчето Primo Viaggio SL получи 5 звезди и Viaggio1 Duo-Fix K комбинирано с Isofix 0 + 1 K Base постигнаи 4 звезди за безопасност в краш тестовете (юни 2013), проведени от ADAC, TCS, Stiftung Warentest, ÖAMTC.

krash2

loghi_viaggio1duofixk_export

 

Isofix Base е автомобилна основа, която се използва със столчетата за кола PRIMO VIAGGIO SL и VIAGGIO1 DUO FIXKОдобрена от Европейските регулаторни органи (ECE R44/04),

Основа за столче за кола, която се монтира в автомобила, се захваща на куките Isofix на автомобила, намиращи се между седалката и облегалката, без да се използват предпазните му колани. Оставя се в колата за постоянно готова, столче за кола Primo Viaggio SL или Viaggio1 Duo Fix K да бъде закрепено за нея. Това повишава сигурноста на детето и улеснява монтаж на столчето .

 

Основни характеристики:
- Isofix Base се захваща на куките Isofix на автомобила, намиращи се между седалката и облегалката.
- Isofix конекторите са разтегливи и огъващи се.
- Поддържащият крак на основата се регулира на височина.
- Индикатори, които показват правилно свързване на седалката с основата.

 

Baza Isofix