KIT TATAMIA


ЦЕНА 148лв.

Barra giochi Tatamia

Най-забавен начин за едно дете, за да се насладите на собствения си стол!
Комплектът Tatamia трансформира стола Tatamia на място, още по-приятна и забавна, за да се насладите дори и след хранене. Комплектът се състои от мека подплата и много весела игра център.
Моята оригинала има своите предимства! Покритието, изработен от мека на допир материя е мека и лесно да се измие, за да даде комфорт на вашето бебе по време на игра или дрямка. Това предлага в три ярки цветове: зелено, розово и синьо.
Центърът за игра стимулира въображението си с цветни, усмихнати кукли и сладко-долу, дава много часове на забавление.

 

 

 

за какво тя служи
Комплектът Tatamia подобрява функциите на вашия стол Tatamia който също е бияч и рока, даване на бебето много приятни и много удобни моменти. Центърът на игра е полезно да се направи така, забавляваха, докато мама или изчиства масата, за да бъдем заедно на масата в радост, въпреки че той вече е имал обяд, но и да го накара да се усмихне отново, когато не искате да ядете бебешка храна или гневно избухване.

къде да го използвате
Tatamia комплект е удобен всеки път, когато използвате висок стол, това е в кухнята, за да забавлява вашето бебе по време на обяд или в хола, за да го направи внимателно се отпуснете преди лягане; за допълнително удобство е гарантирано!