ARIA SHOPPER TWIN


ЦЕНА 704 лв.

AriaShopperTwin_ModNavy

Със своя обширен багажник, количката Aria Shopper Twin е проектирана за близнаци или породени деца от 6 до 36 месеца. Подвижна и маневрена, това е най-олекотената количка за близнаци на Peg Perego, защото шасито е изработено от лакиран алуминий. Aria Shopper Twin има цяла дръжка и се разтваря и затваря компактно като книга, благодарение на патентования телескопичен механизъм на затваряне . Веднъж затворена, тя стои самостоятелно изправена. Освен това, плата не докосва земята, така че той остава чист.

Тежаща само 8.3 кг, количката Aria Shopper Twin е много лесна за придвижване и транспортиране, дори когато е затворена, благодарение на нейната странична дръжка.

СВЪРЗАНИ, НО НЕЗАВИСИМИ.

Винаги наясно с индивидуалните нужди на децата, Peg Perego конструира количка, която им позволява да пътуват заедно, но същевременно има някои съвсем отделни елементи, като регулируеми гюруци ( с прозорец ) и специална закачалка за техните любими играчки. 

Облегалките са отделни и могат да се накланят в много позиция по желание. 

Разтворимите предни бариерки са в изкуствена кожа.

 

Безопасност на пътуване със спокойствие.

Aria Shopper Twin има перфектните характеристики за безгрижни разходки: широка, комфортна седалка с 5-точкови обезопасителни колани. Благодарение на двойно окачените колела – предните са въртящи или заключващи се, задните имат спирачен лост – никакъв жилищен вход не може да и се опре.

AriaShopperTwin_chiuso_ModNavy

AriaShopperTwin_fronte_ModNavy

AriaShopperTwin_lato_ModNavy

AriaShopperTwin_lato2_ModNavy

AriaShopperTwin_cestello_ModNavy

КЛАСИЧЕСКИ И МОДНИ ПЛАТОВЕ ЗА ВСЕКИ ВКУС.

Количката Aria Shopper Twin се отличава с колекция Embossed fabric в модните цветове Mod Beige, Mod Navy и Mod Red. Платовете могат да се  свалят и перът.

ИЗБОР НА ЦВЕТОВЕ

                                     

ГАЛЕРИЯ НА ПРОДУКТИТЕ

ПАРАМЕТРИ НА КОЛИЧКАТА

Aria shopper Tw_SIZE

Наистина италиански! Всички продукти на Peg Perego са изработени в Италия. Всяка стъпка в производствения процес – от дизайна до производството – е извършена и изпълнена от Peg Perego и никой друг.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ  АКСЕСОАРИ

CUP HOLDER

CUP HOLDER

PARASOL

PARASOL

BABY CUSHON

BABY CUSHON

BORSA

BORSA

RAIN COVER

RAIN COVER

VARIO COVER

VARIO COVER